Försäljning Villa, Badian - Moalboal, Cebu City, Filippinerna, Panagsama Road

Försäljning - Cod. 31587

  • Typ: Villa
  • Område: 200 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

På ön Cebu, Moalboal, några meter från den vita stranden i Panagsama, till försäljning prestigefyllda enda villa på 200 m2, fördelat på två våningar med modern inredning, investeringen i detta område i den blomstrande turism, är säkrad genom en handling.
Ligger inne i Flamingo Villa Resort, turist bostäder nybyggda lyx komplex [2009], byggnaden, murverk med privat trädgård och erbjuder på bottenvåningen stort vardagsrum, kök, sovrum och badrum; den första våningen finns tre dubbelrum med terrass, varav en med en privat badrum och två med delat badrum. Varje rum är utrustat med luftkonditionering och Wi-Fi.
Ägandet av fastigheten ger tillgång till både -liknande stora poolområden med delad bad och klubbhuset, bygga för vanliga uppgifter Relax / fest / möten / livsmedels-, båda med lyxiga faciliteter, såsom spabehandlingar , ackompanjemang, personaladministration tjänstemän som ansvarar för säkerheten bevakning, underhåll och daglig städning. Möjlig hantering av hyresgästerna på semester.
Den fullt utrustade för att Panagsama stranden erbjuder under hela året ett brett utbud av fritids, segling och vattensporter, inklusive snorkling, kite surfing och dykning, inklusive delfiner, valar, vita hajar och andra vattenlevande underverk som erbjuds av barriären korall.
Flamingo Villa Resort: den perfekta investeringen för att leva en dröm!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB