Försäljning Exploateringsmark, Busuanga, Palawan, Filippinerna, Sitio Ocamocam New Busuanga

Försäljning - Cod. 40173

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 31000 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: terra

Vår fastighet ligger i Ocamocam Beach - New Busuanga, en av de nya turistmålen på ön Busuanga. Ocamocam-stranden är en toppdestination som du kan hitta i alla turistpaket som erbjuds av lokala turistbyråer. Det kan nås med bil på 50 minuter från Coron flygplats. Tillstånd godkänt för byggandet av en utväg

Som nämnts har vi redan ett godkänt tillstånd för att bygga en utväg. Vi har byggt 3 högnivå betongbungalower, vardera om cirka 50 m2. med luftkonditionering, toalett, utomhusdusch och ytterligare ett separat badrum.
Du kan hitta några bilder på bungalowens plan, naturligtvis har vi detaljerade professionella ritningar också för poolen, restaurangen och andra byggnader:
Vår strandfastighet är mer än 31 000 kvadratmeter stor och består av 10 partier helt med titeln inför solnedgången. Det är den perfekta platsen för turismutveckling på hög nivå. Strax framför fastigheten finns en 120 m lång vit sandstrand och en del av en liten kulle på baksidan av fastigheten. Landet har mycket grönska, från palmer, kokosnötter och fruktträd till tropiska blommor och växter.

Vår egendom är utan tvekan ett privilegierat läge och är verkligen det bästa som finns på hela Ocamocam-stranden, som är mer än 1 km lång. Alla andra fastigheter på Ocamocam-stranden är mindre än vår och inte är mer tillgängliga för försäljning. De ägs främst av utlänningar.

Den första fördelen med att köpa vår fastighet, särskilt för icke-filippinska medborgare, är att vi kan sälja hela företaget som äger marken. Detta kommer att göra hela processen att köpa mark på Filippinerna mycket enklare och kommer också att göra överlåtelsen av titelakt till en formalitet, eftersom företagets köpare också automatiskt kommer att äga marken. Detta markeras här eftersom processen för överföring av fastigheter kan vara mycket svår och tidskrävande på Filippinerna. Vi har själv upplevt hur problematisk det kan vara. Utöver detta är våra fastighetstitlar rena, alla skatter betalas, ingen hyresgäst, inga negativa ägandekrav från andra parter och vi kan definitivt bevisa att det absolut inte finns någon risk för någon som är intresserad av att köpa vår egendom.

Den andra stora fördelen är att vi redan har en helt godkänd plan för att bygga en utväg. Faktum är att på vår fastighet har vi redan tre högkvalitativa betongbungalower av hög kvalitet. Våra byggtillstånd är 100% korrekta och fullständiga och detta gör att den potentiella köparen kan börja bygga orten samma dag som han köper fastigheten. Detta är verkligen en enorm fördel med tanke på att det, med den nuvarande situationen i Filippinerna, tog nästan två år med mycket komplicerade förfaranden i både Coron och Puerto Princesa, att få sådana byggtillstånd. Och enligt den senaste informationen som finns tillgänglig för oss och på grund av presidentens senaste beslut om turismens hållbarhet har DENR-kontoret nu en ännu strängare policy när det gäller frågan om dessa nya tillstånd. Du kan säkert tro det, detta är en stor fördel som sparar tid, pengar och tålamod.

El och färskvatten finns redan och vi har också en färskvattenkälla på vår fastighet som används som reserv under torrsäsongen.

Det finns en telefon och en internetsignal på stranden. Men vi har en privat satellitantenn för vår Internetanvändning.

Denna fastighet är godkänd av en fengshui-mästare som nyligen besökte den som en plats för lugn och rikedom.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB