Försäljning Villa, Boracay, Akhlan, Filippinerna, San Jose Island

Försäljning - Cod. 30597

  • Typ: Villa
  • Område: 206 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

faciliteter:
Rymligt vardagsrum med matplats, tyska kök med Siemens vitvaror, balkong / terrass, badrum med dusch / badkar och varmt vatten, privat pool, carport, naturstensgolv, trädgård, växelriktare luftkonditioneringsapparater, larmsystem, tvåglasfönster, hög kvalitet Grohe badrumsinredning, 100 Mbit / s-anslutning.

Anläggningsbeskrivning:
Denna överlägsna villa har ett öppet vardagsrum med matplats med en integrerad kök förutom fyra sovrum. Det stora sovrummet har ett badrum med badkar och dusch samt ett omklädningsrum. De andra tre sovrummen delar badrum som också har en dusch och badkar. Dessutom leder en egen ingång till ett litet rum med en privat badrum som kan användas som ett gästrum eller som boende för en piga. Dessutom ett förråd och en gäst toalett finns också. Alla fyra sovrum samt vardagsrum och matplats har direkt tillgång till terrassen med sin 50 kvadratmeter pool. Du kan köpa denna villa med en tomt som börjar från 900 kvadratmeter, eftersom en privat 50-kvadratmeter pool och en rymlig terrass ingår också i fastigheten.

Semesterorten:
Boracay Heights Resort är en integrerad sport och fritid resort i närheten av Boracay Island. Den 5-stjärniga lyxhotell har en yta på 88 hektar och har privata bostäder med villor och lägenheter, 100-rums hotell samt en 18-håls golfbana. Den så kallade by är i fokus för orten och erbjuder en barnklubb, en liten affär, affärer, restauranger, en första hjälpstation med ett apotek, en hyra bil utlopp, dykcenter, båtuthyrning utlopp samt vår lilla resort kapell. Det orten du vårt sportcenter med en tennisbana, en squashbana, en badmintonbana och ett gym. Du kan också koppla av i vår Zen spa trädgård. Från platån, synpunkter från det kristallklara vattnet i havet är hisnande. Vår beach club erbjuder dig en mängd olika pooler, isgrotta, en strandbar och en restaurang.

Våra fastigheter är utrustade med alla moderna bekvämligheter som matchar de krav som även de mest kräsna ägare. Samtliga fastigheter är utrustade med en öppen planlösning kök - "Made in Germany". Andra funktioner inkluderar natursten golv, tvåglasfönster, badrumsinredning från Grohe, larmsystem och varmvatten. Dessutom har anläggningen en egen vattenreningssystem med dricksvattenkvalitet, ultrasnabb internet på 100 Mbit / s samt en egen avbrottsfri strömförsörjning med ett backup-system.

Välj mellan en lägenhet med gemensam pool och en villa med en privat pool. Lägenheterna erbjuder 1-3 och villor 2-5 sovrum, villorna finns i 10 olika utföranden och kan kombineras med olika fastighetsstorlekar.

Du kan också köpa egenskaper som en investering. I sådana fall är de egenskaper sedan förvaltas och hyrs av våra hotell ledningsgrupp.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB