Försäljning Badort, Sipalay, Negros, Filippinerna, sugar beach

Försäljning - Cod. 26544

  • Typ: Badort
  • Område: 700 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Liten ort bara 10 steg bort från den vackra "Sugar Beach" nära Sipalay med en av de vackraste haven i Filippinerna för bad och dykning, som det står skrivet i den berömda boken "Lonely Planet", en riktig naturlig pool, det finns inga stenar, inga sjöborrar och absolut ingen maneter.

En perfekt lösning för dem som vill förändra sina liv och leva på en plats omgiven av natur, med ren luft och vatten, utan trafikbuller och söta ljudet av vågorna på natten.



Det är också möjligt att bygga fler 2 rum och skapa en struktur för att erbjuda restaurangtjänster till personer som vistas i de andra orterna.

Fastigheten har en total massa yta på 700 kvadratmeter med möjligheterna att bygga andra rum eller lägenheter.

För närvarande består av 4 separata rum, med varje rum med eget badrum och varm dusch. Alla rum har luftkonditionering och dessutom det största rummet har också en TV med DVD och ett litet kylskåp. 2 av rummen är nära varandra och har ett gemensamt veranda.

Köket är uppdelad i två rum och angränsande det är matsalen. Köket har totalt sex gasbrännare och en ugn, det finns också ett kylskåp och frys.

Trädgården har två lusthus som är inredda med 2 solstolar, solstolar, parasoller och hängmattor. Den har 5 kokoslagerträd, calamansi träd och välskötta trädgård.

Huset har sin egen djupt brunnsvatten.

Sugar Beach är över en kilometer lång och är en strand där du kan se den vackraste solnedgången. Sipalay är ett område som erbjuder många turistattraktioner; Det finns cirka 30 dykplatser i området, inklusive en japansk skeppsbrott under andra världskriget, och öar som den vackra Danjugan Island.

Längs stranden finns 10 orter med restaurang och andra som är under uppbyggnad, det finns också två dykcenter och en pub med levande musik.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB